Laina voi piristää liiketoimintaa huomattavasti

Kun yritys tuntuu olevan jumissa, on tehtävä jotakin sen saamiseksi taas liikkeelle. Tilanne saattaa olla esimerkiksi seuraava; yritys aloitti toimintansa mallikkaasti ja voittoa tuli kuukausittain, mutta pian rahaa jäi tilille yhä vähemmän, minkä takia yritykselle kaivattaisiin nyt uutta suosiopotkua. On mahdollista, ettei voittopiikkiä koskaan tullutkaan, vaan kuukausien yrittämisen jälkeen varat yritystilillä alkavat olla loppu.

Käyttämällä lainan hyvin voit nostaa yrityksen suosiota

Eräs tapa nostaa yritys kannattavaksi on ottaa pieni laina ja käyttää se järkevästi. Lainan tuomat lisärahat voit esimerkiksi käyttää erilaisiin promootiotarkoituksiin. Yritystä voi mainostaa monilla eri tavoilla. Lainan voi käyttää muun muassa erilaisten mainosten tuottamiseen. Kyseessä voivat olla esimerkiksi radio-, televisio- tai bannerimainokset. Omaa sivustoa voi tuoda esiin myös hakukoneissa esimerkiksi AdWords-digimainonnan kautta, joka luo yritykselle sen kaipaamaa näkyvyyttä ja tuo uusia asiakkaita.

Näkyvyyttä voi saada myös liikelahjoilla

Jos mainoksiin ei kuitenkaan ole varaa eikä niin suurta lainaa ole suunnitelmissa ottaa, että rahat riittäisivät mainosten tuottamiseen, lainan voi käyttää myös muunlaiseen kampanjointiin. Muun muassa oheistuotteet ovat hyvä tapa mainostaa omaa yritystä pienellä rahalla. Jos yrityksesi on esillä esimerkiksi messuilla tai jos firmallasi on liike, jaa kojullasi tai liikkeelläsi esimerkiksi kuulakärkikyniä, avaimenperiä tai heijastimia, jotka on varustettu yrityksesi logolla. Tämä on erittäin tehokasta mainostusta..

Yksi tehokkaimmista liikelahjoista on kuulakärkikynä, sillä se saattaa kulkea jopa kymmenen käyttäjän käsistä toisiin, ennen kuin se lopulta päätyy roskikseen. Mitä suurempi liikelahja on kyseessä, sen suuremman budjetin tarvitset niiden hankkimiseen, mutta sen paremmin asiakkaat muistavat yrityksen ja saavat mahdollisesti muutkin kiinnostuneeksi yrityksestä.

Tee Facebook-sivu ja kampanjoi sitä

Digimarkkinoinnin vaikutus yrityksen näkyvyyteen on näinä vuosina huipussaan. Jos yritykselläsi ei vielä ole omaa nettisivua tai profiilia sosiaalisen median eri kanavilla, luo ne mitä pikimmiten. Jos et ole varma, kuinka tuottoa parantavat nettisivut luodaan, ota yhteyttä ammattilaisiin ja käytä lainaamasi rahat tähän palveluun. Älä esimerkiksi aliarvioi Facebook-mainonnan voimaa. Meistä lähes jokainen käyttää sosiaalista mediaa nykyään, ja Facebook-mainokset saattavat tavoittaa jopa useamman kuin esimerkiksi radiomainonta teknologiakeskeisinä aikoinamme.