Näin tienaat harrastuksellasi

Moni varmasti miettii miten voisi hankkia pientä lisätienestiä varsinaisen palkkatyön ohella. Osa on löytänyt hommia freelancerina, mutta toiset haluavat hyödyntää harrastuksiaan. Kekseliäisyydestä ja luovuudesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja rakkaasta harrastuksesta voikin helposti saada taskun täytettä. Harrasteleipurit myyvät kakkuja ja muita upeita leivonnaisia kun taas käsitöiden tekijät myyvät netin kautta tekeleitään villasukista aina mittatilaustyönä valmistettuihin vaatteisiin. Jos vielä pohdit miten aloittaa kyseinen prosessi, löydät varmasti täältä muutamia vinkkejä.

Käsitöistä lisätienestiä

Nykypäivänä ihmiset ovat alkaneet taas uudestaan arvostaa käsitöitä. Itse kudotut pehmeät huivit, lämpimät villasukat ja upeat villaneuleet ovat varsinkin talviaikaan haluttua tavaraa. Vaikka neulominen on rentouttavaa puuhaa, ei kaikilla välttämättä riitä aika tai keskittyminen monimutkaisiin tekeleisiin. Langat ja puikot saat edullisesti ostettua halpalanka.fi -osoitteesta. Innokkaalle neulojalle löytyy aina hommia, varsinkin jos omat tuotteet erottuvat joukosta esimerkiksi värikkyydellään tai mahdollisella tarinalla, jonka takia harrastus on viety pidemmälle.

Sosiaalisesta mediasta apua

Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää, jotta tulevat asiakkaasi oppivat tuntemaan sinut ja tuotteesi. Facebookissa on monia ryhmiä juuri tätä tarkotusta varten ja Instagramin kautta saat sujuvasti näkyvyyttä tuotteillesi kuvien avulla. Vaikka sosiaalinen media on loistava markkinapaikka, ei tietenkään kannata unohtaa klassista “suusta suuhun” -mainontaa. Joissain tilanteissa tämä markkinointitapa on jopa sosiaalista mediaa parempi. Erittäin hyvä tapa saada lisänäkyvyyttä ovat myös erilaiset markkinat, joita järjestetään aina vuodenaikojen vaihtuessa. Nyt vain puikot heilumaan!

Kalusto